Maak kennis met PGZ

Dé specialist voor premium mobility.

Welkom bij PGZ, de specialist in het premium automotive segment van Noord-Brabant en Limburg. PGZ vindt haar oorsprong in de jaren '80. Onder de naam Porsche Centrum Zuid wordt een Porsche dealer geopend aan de Mecklenburgstraat in Eindhoven. Het verzorgingsgebied is dan al de gehele provincies Brabant en Limburg. Ruim drie decennia groeide het bedrijf, veranderde de naam naar Porsche Centrum Eindhoven en verhuisde het tweemaal. Eerst naar De Croy in Eindhoven en vanaf 2005 op industrieterrein De Scheper in Oirschot.

Met de groei van het merk Porsche bleek één locatie niet meer voldoende en in 2011 opende Porsche Service Centrum Limburg, gelegen op industrieterrein Technoport Europe, vlak naast Maastricht-Aachen-Airport. Wegens succes kon deze locatie al in 2014 doorgroeien naar Porsche Centrum Maastricht en in 2016 werd een volledig nieuw pand opgeleverd. Het daaropvolgende jaar opende Bentley Maastricht in het voormalige Porsche pand, waar het al sinds 2015 in pop-up formaat aanwezig was.

Met Jaguar en Land Rover werden begin 2019 twee extra merken aan het portfolio toegevoegd. Tijdelijk gevestigd in hetzelfde pand als Bentley, maar met een volledig nieuwe locatie, naast Porsche Centrum Maastricht, in aanbouw en met een oplevering begin 2020. Met de oprichting van Energica Brabant maakten in 2019 ook tweewielers hun entree en zijn de volledig elektrische motorfietsen uit Modena onderdeel van de locatie in Oirschot. ProTech Midden Brabant is inmiddels al enkele jaren onze specialist voor de uiterlijke verzorging van uw voertuig.

Het sterke fundament van PGZ en de snelle groei van de afgelopen jaren is verbonden aan ons motto: Experts in Experience. De uitgesproken toewijding aan het feit dat onze merken en producten bestaan uit beleving en emotie. Ons geloof hierin vindt u niet alleen terug in de keuzes die wij maken, de activiteiten die wij organiseren en de panden die wij bouwen. U vindt het met name terug in het belangrijkste element van ons bedrijf, onze werknemers, die stuk voor stuk net zoveel liefhebber zijn als u en elke dag met oprechte trots en passie ons bedrijf vertegenwoordigen.

Let's connect en wordt onderdeel van de PGZ lifestyle: