PGZ

Porsche centrum Eindhoven

Porsche Centrum Eindhoven is dé officiële Porsche dealer voor Noord-Brabant en sinds eind jaren ’70 een maatstaf voor wat Porsche merkbeleving betekent in Nederland. Van fan tot (toekomstig) koper, iedereen met passie voor Porsche weet ons vroeg of laat te vinden.

Exclusief, maar 'Brabants welkom'
We vertegenwoordigen Porsche en daar leven we voor. Maar eigenlijk zijn we vooral een warm, menselijk bedrijf waar we allemaal aan meebouwen. Een familie. Iedereen hoort erbij en iedereen is welkom. Ons team is een mooie mix van jong en oud(gedienden). De klik en de teamspirit? Die gaat voor alles.

Merkliefde.
Bij Porsche Centrum Eindhoven komen passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers. Want Porsche, gaat in je bloed zitten.

Meer informatie

pc-eindhoven.jpg

Porsche Centrum Maastricht

Porsche Centrum Maastricht geeft het begrip luxe een heel nieuwe dimensie. Hier vind je verfijning van de bovenste plank. Hier zetten we altijd die stap extra. Dé officiële Porsche dealer voor Limburg.

Porsche tot in de kleinste details.
Opgericht in 2011 is Porsche Centrum Maastricht relatief jong. Maar direct met het succes en de kwaliteit van een gevestigde waarde. Door luxe te combineren met de Limburgse aandacht voor details en de liefde voor fijne dingen in het leven, is Porsche Centrum Maastricht haar eigen trotse succesverhaal.

Team met een hoofdletter T.
Misschien kun je het beter een familie noemen. Bij Porsche Centrum Maastricht zijn we verbonden door cultuur, voelen elkaar aan en doen alles samen. Bij ons staan uitstekende service, hoge klanttevredenheid en maximale beleving van het met Porsche en haar producten altijd centraal.

Meer informatie

pc-maastricht.jpg

Bentley Maastricht

Bentley Maastricht is een begrip in Zuid-Nederland en omstreken. Bij binnenkomst stap je in een wereld van gepersonaliseerde service en passie voor Bentley. Met een klein team, die is verbonden door deze eenzelfde passie. Iedereen is betrokken en neemt uitgebreid de tijd en aandacht voor de auto én de klant.

We kijken vooruit, naar de toekomst. Maar we staan stil bij ieder detail. We ontzorgen, maar geven met liefde de sleutels uit handen - en dat alles voor een ervaring in een Bentley die altijd ongeëvenaard zal blijven.

Meer informatie


b-maastricht.jpg

Energica Brabant

Energica Brabant is de meest recente toevoeging aan premium dealergroep PGZ en de eerste motorfietsen van het bedrijf.

De stap naar tweewielers, zeker die van Energica, ligt meer voor de hand dan mogelijk gedacht. Een bedrijf gespecialiseerd in premium en sportieve voertuigen heeft natuurlijk veel motorrijders en liefhebbers in de gelederen. Bovendien is elektrificatie een stap waar alle PGZ merken hard mee bezig zijn met zeer mooie producten tot gevolg. Die twee zaken samen vormen een mooie basis voor een Energica dealerschap, maar gaven nog niet de doorslag.

Meer informatie

energica-brabant.jpg

PGZ Schadeherstel

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. PGZ heeft letterlijk alles in huis om uw auto weer als nieuw te maken. Hier werkt een team van ervaren technici die u snel en vakkundig helpen. Daarbij hebben ze de beschikking over gespecialiseerde gereedschappen en (meet)apparatuur. Uiteraard voeren ze schadeherstel uit volgens de strenge richtlijnen van de fabriek en maken ze daarbij gebruik van originele onderdelen. Laat u uw schade herstellen door een officiële dealer? Dan blijven eventuele fabrieksgaranties van kracht. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer.

Meer informatie

pgz-schadeherstel.jpg

PGZ Car Cosmetics

PGZ Car Cosmetics is onderdeel van PGZ en onze experts staan klaar om u het beste advies te geven over esthetisch onderhoud van uw auto. Behandelingen van onze experts gaan veel verder dan alleen poetsen! Onze lakverzegeling is een duurzame lakbescherming van alle gelakte oppervlakken. Hiermee voorkomt veroudering en beschermt het tegen dagelijkse invloeden.

car-cosmetics.jpg

PGZ Motorsport

Als PGZ zijn wij officieel merkdealer voor Porsche, Bentley, en Energica. Stuk voor stuk merken waar passie, emotie, beleving en topprestaties de kern vormen. Door zelf het asfalt te betreden en daarbij onze producten, in dit geval Porsche, tot in het extreme te ervaren, worden we nog meer experts in al die kernwaarden. En daar worden we als bedrijf beter van én profiteren onze klanten van mee.

TeamPGZ by Redant Racing zal u tijdens het seizoen regelmatig op de hoogte houden van de sportieve prestaties in Porsche Carrera Cup Benelux, haar partners en de mogelijkheden voor u om de actie van dichtbij te komen beleven.

motorsport.jpg

PGZ Charging

PGZ is dé specialist op het gebied van high-end mobiliteit en totaalleverancier van al uw mobiliteitsbehoeftes, daar hebben wij sinds kort ook laadoplossingen aan toegevoegd. PGZ heeft in samenwerking met Hey Charging en tweetal laadvoorzieningen ontwikkeld. 

Of u nu een wandoplossing zoekt of liever een vrijstaande laadpaal op uw oprit, beide zijn mogelijk. Daarnaast zijn de laadvoorzieningen volledig in kleur en stijl te personaliseren om overeen te komen met de exterieurkleur van uw eigen auto. 

Meer informatie

pgz-gecomprimeerd-70.jpg