Schadeherstel

Schadeherstel

Onverhoopt schade of kleine cosmetische onvolkomenheden? PGZ biedt een breed scala aan schadehersteldiensten, afgestemd op uw situatie en de unieke behoeften van uw auto. Van subtiele deukjes tot ingrijpende reparaties, ons team van ervaren technici zorgt ervoor dat uw auto weer als nieuw, zowel van binnen als van buiten hersteld wordt.

Is uw auto toe aan professioneel schadeherstel? Neem contact met ons op voor een afspraak. Onze experts staan klaar om uw auto met precisie en zorg te behandelen.

Plan uw schadeherstel
Schadeherstel

Werkzaamheden schadeherstel

De werkzaamheden die binnen de schadeafdeling van PGZ worden uitgevoerd zijn onder andere: lakreparaties, glasreparatie of ruitvervanging, spot repair, herstel lichtmetalen velgen, interieurherstel en een compleet schadeherstel.

Lakreparaties

Een kras of schram op uw auto kan afbreuk doen aan zijn verfijnde uitstraling. Bij lakreparaties maken wij gebruik van geavanceerde technieken om elke imperfectie onzichtbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat de lak van uw auto weer perfect aansluit bij zijn originele staat, waardoor de elegantie en waarde behouden blijven.

Glasreparatie & ruitvervanging

Een heldere, onbeschadigde ruit is essentieel voor zowel de veiligheid als de esthetiek van uw auto. Of het nu gaat om een kleine barst of een volledige vervanging, wij zorgen ervoor dat uw zicht altijd kristalhelder is.

Spot Repair

Voor kleine, lokale beschadigingen biedt PGZ de Spot Repair service. Deze snelle en efficiënte methode herstelt kleine beschadigingen zonder dat de gehele auto opnieuw gespoten hoeft te worden, waardoor uw auto snel weer in topconditie is.

Herstel lichtmetalen velgen

Beschadigde lichtmetalen velgen kunnen de uitstraling en prestaties van uw auto beïnvloeden. Met het herstel van de lichtmetalen velgen brengen wij de oorspronkelijke glans en structuur van uw velgen terug, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Onze Cosmetics experts kunnen de velgen vervolgens ook voorzien van een speciale velgencoating.

Interieurherstel

Het interieur van uw auto is een reflectie van uw persoonlijke stijl. Elke beschadiging aan het interieur, van lederen bekleding tot dashboard, wordt vakkundig door ons hersteld, waardoor de binnenkant van uw auto weer als nieuw aanvoelt.

Compleet schadeherstel

Heeft uw auto een wat grotere schade? PGZ Schadeherstel ontzorgt u ook hierbij graag volledig, ofwel; het traject van A tot Z. Van een reële inschatting van de kosten, de inzet van de Schade Expert, tot en met het feitelijk schadeherstel en de bijbehorende afwikkeling. Uiteraard wordt hierbij ook de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij voor u uit handen genomen.

Meer informatie of direct een afspraak maken

Indien u een schade heeft kunt u een calculatie van uw schade laten maken of direct een afspraak maken om uw schade te laten herstellen.
Neem contact op met onze Schademanager Freek Falkenburg of Schade Calculator Egbert Schalks via + (0) 888 911 911 of maak gebruik van onderstaand formulier.