Detailing

Detailing

Luxe wasbeurt

De luxe wasbeurt is een door ons zorgvuldig met de handuitgevoerde wasbeurt. Ons wasproces verwijdert niet alleen vuilmaar zorgt ook voor een verzorgende waxlaag die uw auto tegensnelle vervuiling beschermd.

Complete polijstbeurt

Om uw auto naar de optimale staat te brengen bieden wij een uitgebreide poets/polijstbeurt aan. Met deze behandeling wordt niet alleen uitgebreid gereinigd maar voeren lakcorrectie uit. Hiermee verdwijnen oppervlakkige krassen en komt glans van lak weer boven. Zo laten stralen als nooit tevoren!

Schadeherstel

Interieurbehandeling

Ook het interieur van uw auto speelt een belangrijke rol in deveiligheid en comfort van iedere rit. Onze interieurbehandeling gaatverder dan een simpele reiniging. Wij voeren een diepgaandeverzorging uit aan alle oppervlakken binnenin uw auto.

  • Dieptereiniging: Verwijderen van vuil, stof en vlekken om een zuiver interieur te garanderen.
  • Lederbehandeling: Het leer wordt zorgvuldig gereinigd om terug te brengen naar originele staat. Lederen bekleding wordt gevoed om uitdroging te voorkomen en de soepelheid te behouden.
  • Geurbehandeling: Nare geuren in de auto behandelen wij door middel van een Ozonbehandeling.
  • Hygiëne: Eliminatie van bacteriën en allergenen voor een hygiënische omgeving.
Schadeherstel

Laat ook jouw auto weer stralen!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, vragen, of een offerte op maat

Buiten het poetsen, beschermen en wrappen van uw auto kunt u ook bij ons terecht voor tinten ramen, spuiten remklauwen of velgen. Onze specialisten helpen u graag om al uw wensen uit te laten komen!

Team